Dragă prietene,

This post is also available in: Engleză

Nu te cunosc și, foarte posibil, nici tu nu ai auzit de mine. Dar dacă vei deveni „abonat” SelectNews, după ce vei citi aceste rânduri,atunci suntem prieteni – în cel mai profund sens al cuvântului.

Știi: „Prietenul la nevoie se cunoaște”.

Eu fac primul pas spre tine, știindu-ți nevoia: aceea de a putea citi presă de calitate, de a afla ce te interesează cu adevărat. Scopul SelectNews exact acesta este (apropo, te rog să citești și ce am scris la secțiunea „Despre noi”, unde e nițel detaliată această afirmație). Pentru a reuși, însă, trebuie ca și tu să faci pasul spre mine, „să pui umărul”. Am nevoie de sprijinul tău.

Dacă ne vei citi consecvent și dacă îi vei convinge și pe alții să o facă, atunci demersul nostru va fi unul pe termen lung, iar SelectNews va contribui la însănătoșirea societății românești. Nu e vorbă goală. Media este o putere în stat. Are puterea de a distruge -și a făcut-o, cu prisosință-, dar și pe cea de a clădi și reclădi.

Nu sunt și totuși sunt un idealist. Nu sunt, pentru că, după 15 ani de presă, știu că avem mori de vânt la tot pasul. Rămân idealist, continuând să cred că e posibil să lăsăm dracului morile de vânt și să alegem alte bătălii, câștigătoare. Trebuie s-o facem, dacă e ca și copiii noștri să aibă un viitor. Într-un film cu happy-end, acest tip de idealism este sinonim cu realismul. Telecomanda* e la tine.

* Mouse-ul

Loading

Comments

comments