Mesaj pe pagina de Facebook a ministrului Finanțelor, către un contribuabil: „Cred că i-o sugi zilnic lui Dragnea”

În ciuda aspectului său de bărbat fin, ministrul Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, pare că se comportă ca un golan de cartier. În comentariile la postările sale pe Facebook, „Dandy” -cum a fost poreclit Teodorovici, în urma apetenței sale pentru flirt cu doamne și domnișoare în cluburi selecte-, nu se sfiește să răspundă cu asupră de măsură criticilor. În unele situații, încearcă să înjure sau să insulte „cu acoperire”, în altele nu se mai abține și „o dă pe barosăneală” direct.

De exemplu, unui contribuabil supărat pentru susținerea pe care Teodorovici i-o declară lui Liviu Dragnea, Teodorovici îi replică „La ce față ai, cred că o faci (i-o sugi lui Dragnea) zilnic!”.

Actualizare: Într-o declarație pentru postul public de televiziune, Teodorovici pretinde că nu el a postat comentariile scaborase, fiindcă nu își administrează pagina de Facebook. Fără a nega autenticitatea comentariilor, ministrul pretinde că este victima unei campanii de denigrare. Ulterior, pe pagina sa de Facebook a apărut o postare, în care Teodorovici (?) anunță încetarea colaborării cu persoana care i-a administrat pagina. „Nu intenționez să-mi cer scuze pentru ceva ce nu-mi aparține și pentru care nu am decât vina de a fi creditat cu încredere un colaborator care s-a oferit pro-bono să gestioneze pagina de Facebook”, scrie Teodorovici (?).

Voi reproduce câteva exemple selectate dintre comentariile la o postare din 21 iunie, în care Teodorovici îi ia apărarea președintelui Camerei Deputaților și al PSD, Liviu Dragnea, condamnat de Înalta Curte de Casației și Justiție la 3 ani și 6 luni de închisoare, pentru abuz în serviciu, infracțiune pe care coaliția de guvernare se străduiește să o dezincrimineze înainte de judecarea apelului.

Înainte de asta, însă, îmi permit un comentariu.

Într-o țară civilizată, după asemenea ieșiri necontrolate în spațiul public, oficialul respectiv ar fi forțat să demisioneze. Din nefericire, trăim într-o țară condusă de infractori, bădărani și analfabeți. Teodorovici este parte a acestui „club select” și este de așteptat că va fi aplaudat la scenă deschisă de colegii săi.

 

Și acum, exemplele promise, cu precizarea că, în unele cazuri, am putut reproduce și comentariile care au generat replicile lui Teodorovici, în altele nu, pentru că ministrul i-a blocat pe comentatori:

  1. Daniela Constantin Anton: Vă apreciam,dar m-am inșelat!RUȘINE SA VĂ FIE!!SUSTINEȚI UN INFRACTOR IN CONDUCEREA PARTIDULUI!

Eugen Teodorovici: Doamna Anton, va supara cumva ceva ? Problema lunii ? 0 lipsa anume ? Sper sa va reveniti cat mai curand !

  1. Ciprian Duma: Ne vedem pe 10. Paduche.

Eugen Teodorovici: Nici macar asta nu esti …

  1. Valentin Catalin Deca: E deja condamnat cu suspendare escrocul dracnea.Nu’i mai suge plua,măscăriciule.

Eugen Teodorovici: Cred ca ai facut-o tu deja ! La ce fata ai cred ca o faci zilnic !

  1. Eugen Teodorovici Traian Mircea M, de la mamica ta am auzit ! Cica ii place tare, tare …

 

  1. Eugen Teodorovici: Domnule Alexandru Mocanu, daca sustineti ca am de dat bani la stat va doresc sa aveti zile cati bani am eu de dat la stat ! Ce ziceti ?

 

  1. Eugen Teodorovici: Mai Popa Ovidiu, papitoi mic, eu sunt la zi ! Tu le-ai platit ? Papitoi mic

  1. Bogdan Gherghescu: Daca ai fi avut macar un dram de constiinta taceai (nu zic sa te delimitezi de mafiot); apropo, anul trecut cand ieseai de la DNA (unde ai fost citat ca martor) dadeai declaratii in fata presei in care il acuzai pe infractor. Sa stii ca sunt bine informat, si stiu ca te-a cumparat. In scurt timp vei fi in tabara cealalta. Asa sunt tradatorii, pardon pupincuristii (vor gasi alte cururi de pupat).

Eugen Teodorovici: Du-te si pupa ce ai pupat toata viata si tu si ai tai ! Succes !

Loading

Comments

comments