Aleargă la Semimaratonul București 2017, pentru bolnavii incurabili, în Team Hospice!

HOSPICE Casa Speranței participă și în acest an la Semimaratonul București OMV Petrom din 14 mai. Susținătorii HOSPICE sunt așteptați să se înscrie în Team HOSPICE, până pe 30 aprilie, direct pe site-ul team.hospice.ro

Sub sloganul „Contra cronometru, pentru timpul lor!”, HOSPICE îi invită în echipă pe toți cei care vor să-și dedice alergarea copiilor și adulților din România care suferă de boli incurabile. Cei care participă la semimaraton, sunt în luptă cu timpul, cu distanța și cu propriile limite. Team HOSPICE este o echipă de alergători antrenați în fapte bune, care doresc să îi ajute pe bolnavii incurabili din România să se bucure în demnitate de fiecare clipă, alături de cei dragi.

Numeroase personalități ale vieții publice susțin Team HOSPICE: Andrei Roșu, Carmen Brumă, Florentina Opriș, Doru Todoruț (Deep Central), Adina Buzatu, Roxana Ciuhulescu, Carmen Negoiță, Roxana Nemeș sau Tily Niculae. De asemenea, în cadrul Team HOSPICE vor concura Ștafeta TVR, formată din jurnaliștii Mihai Rădulescu, Andra Soceanu și Costin Deșliu și Echipa Europa FM.

Pe lângă participanții individuali, mai multe companii și-au creat deja propriile echipe de alergători în Team HOSPICE: Kaufland România – susținător oficial al Team HOSPICE, Edenred România, Schneider Electric, BearingPoint, Holcim, Decathlon, GlaxoSmithKline, Coca-Cola HBC, Fujitsu România, Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors.

Înscrierile continuă până pe 30 aprilie, pe site-ul team.hospice.ro, acolo unde se găsesc toate detaliile despre participare. Alergătorii pot rămâne la curent cu cele mai noi informații despre cursă, ridicarea kit-urilor de concurs și antrenament pe https://www.facebook.com/TeamHOSPICE.

Pentru că anul acesta HOSPICE Casa Speranței aniversează 25 de ani de existență, cei care fac parte din Team HOSPICE pot face 25 de pași simbolici, strângând, de exemplu, câte 25 de lei de la 25 de prieteni, făcând 25 de antrenamente înainte de cursă sau scriind pe pagina lor de facebook 2/5 motive pentru care susțin cauza HOSPICE.

Anul trecut, peste 860 de alergători au făcut parte din Team HOSPICE la Semimaratonul și Maratonul București, dedicând efortul lor celor afectați de un diagnostic necruțător. Cu ajutorul lor, al altor susținători și al numeroșilor voluntari, precum și al multor companii importante, HOSPICE Casa Speranței a strâns peste 109.000 de euro, bani cu care s-au asigurat 360 de zile de internare în unitățile cu paturi pentru adulți din București și Brașov, 250 de zile de internare în unitățile cu paturi pediatrie și 1160 de vizile la domiciliul pacienților.

Despre HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE reprezintă cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip și liderul îngrijirii paliative.

Organizația dispune de două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. Fundația intenționează să deschidă în 2017 cel de al treilea centru de tip hospice la Adunații – Copăceni, lângă București, centru socio-medical dedicat exclusiv copiilor.

HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 25 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 22.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

(Sursa: comunicat Hospice)

Loading

Comments

comments