Din închisoare, interlopul Ilie Alexandu (Sandu Geamănu) își arată mușchii prietenilor de pe Facebook

Foto: Facebook

Foto: Facebook

În închisoare, deținuții de drept comun nu au acces la telefonul mobil, darmite la rețelele sociale. Însă, interlopul Ilie Alexandru, alias Sandu Geamănu, are cont de Facebook și îl folosește pentru a posta diverse instantanee din celulă, cu el și camarazii săi.

Administrația Națională a Penitenciarelor a declanșat o anchetă după ce Ilie Alexandru, cunoscut drept Sandu Geamănu, și-a deschis un cont de Facebook, deși de află în detenție, la Penitenciarul Rahova, informează Mediafax.

Pe contul de Facebook, Sandu Geamănu a postat mai multe fotografii în care apare în diverse ipostaze, atât în celulă, cât și în alte locuri din interiorul penitenciarului.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Din imagini rezultă că atât Sandu Geamănu, cât și ceilalți deținuți cu care împarte celula și-au improvizat, în cameră, o sală de forță. În loc de haltere, se folosesc de o ușă scoasă din balamale, pe care se urcă un deținut.

Sandu Geamănu a fost condamnat de magistrații Tribunalului București, în 13 noiembrie 2012, la 25 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav, tâlhărie cu consecințe deosebit de grave și violare de domiciliu.

Loading

Comments

comments