Donații de 200.000 de lei pentru Hospice, la Semimaratonul București

Cea mai mare echipă dedicată unei cauze de la Semimaratonul București, Team HOSPICE powered by Kaufland, a adunat 400 de alergători la startul competiției, informează Hospice Casa Speranței, organizație care îngrijește bolnavi incurabili, în beneficiul cărora au alergat toți cei 400.

Cu ajutorul sponsorilor, partenerilor și alergătorilor, Team HOSPICE a adunat fonduri de peste 215.000 de lei, în cadrul evenimentului sportiv. Peste 60.000 de lei din suma totală reprezintă fonduri strânse prin intermediul conturilor create de membrii Team HOSPICE pe http://galantom.ro/.

Toate fondurile realizate cu această ocazie, se vor transforma în servicii de îngrijire paliativă, acordate gratuit și necondiționat, celor care înfruntă un diagnostic necruțător și în sprijin pentru familiile acestora.

Și în acest an, mai multe companii și-au creat propriile echipe de alergători în Team HOSPICE: Kaufland România – sponsor principal al Team HOSPICE pentru al patrulea an, Edenred România, Schneider Electric, BearingPoint, Holcim, Decathlon, GlaxoSmithKline, Coca-Cola HBC, Fujitsu România, Zentiva, Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors, Europa FM.

Tot pentru Team HOSPICE, la Semimaratonul București au alergat și Carmen Bruma, Sonia Argint Ionescu, Carmen Negoita, Florentina Opris, Adina Buzatu, Doru Todoruț (Deepcentral), Gianina Corondan, Bogdan Nicolai, precum și prieteni ai acestora.

Peste 60 de voluntari HOSPICE Casa Speranței au fost gazdele alergatorilor, atât la punctul de hidratare, cât și la Cortul Team HOSPICE din Piata Constituției.

Loading

Comments

comments