EUTANASIA DURERII. Vineri, 19 septembrie, concert UNIC în România. Banii pe bilete susțin o cauză umanitară

gospelVineri, 19 septembrie 2014, Bucureștiul va fi gazda unui concert în premieră pentru România. London Community Gospel Choir cântă la Muzeul Național de Artă. Concertul strânge fonduri pentru Fundația HOSPICE Casa Speranței și va avea loc la Muzeul Național de Artă (sala Auditorium), informează un comunicat al organizației umanitare, ce ajută, de peste două decenii, copii și adulți care se luptă cu cancerul și alte maladii incurabile.

Grupul britanic London Community Gospel Choir încântă publicul din întreaga lume de trei decenii, prin reprezentații în locații inedite. Armonia lor vocală a sprijinit mulți cântăreți de pop, inclusiv Madonna, Sting, Sir Elton John, Diana Ross, Sir Paul McCartney, Mariah Carey și Celine Dion. Au înregistrat “Abide with me”, imnul pentru FA Cup a ITV, care a fost cântat direct pe faimosul teren de fotbal Wembley, la finala FA Cup, in 2009.

„Ne face plăcere să anunțăm acest concert în premieră în România. Dacă este nevoie de vreo dovadă a puterii și frumuseții vocii umane, London Community Gospel Choir o dovedește cu prisosință. Este un colectiv de muzicieni din Marea Britanie, de toate vârstele și naționalitățile. Performanța lor vibrantă va impresiona cu siguranță publicul iubitor de muzică bună din București”, a declarat Graham Perolls, Președintele Fundației HOSPICE Casa Speranței.

Pentru concertul din 19 septembrie, toti cei 13 membri ai London Community Gospel Choir au fost de acord să renunțe la taxele percepute în mod obișnuit, cu scopul de a sprijini cauza HOSPICE, iar costurile pentru organizarea concertului au fost acoperite de Fundația Vodafone România. 

Evenimentul este prilejuit de inaugurarea oficială a unei noi unități de tip hospice, cu profil clinic și educațional, deschisă de Fundația HOSPICE în Capitală, iar fondurile strânse în urma vânzării de bilete vor fi direcționate către susținerea acestui proiect în viitor. Noul HOSPICE va avea 15 paturi pentru adulți și 8 paturi pentru copii și tineri care suferă de boli incurabile. În plus, acesta va dispune de un centru de zi, ambulatoriu, un centru de predare și birouri pentru echipa de ingrijire la domiciliu și pentru servicii de sprijin. Toate serviciile hospice sunt gratuite. Noua unitate va putea acoperi până la 700 de internări pe an și 1.000 de persoane vor beneficia de îngrijire la domiciliu.

Costul biletelor este de 75, 100 și respectiv 250 lei. Biletele se pot achiziționa online, pewww.myticket.ro și pe pagina web a fundației, www.hospice.ro/concert  

HOSPICE mulțumește partenerilor pentru sprijin: ProTV, TV City, Cariere.ro, CSR Media, NonGuvernamental, RomaniaPozitiva.ro, Gazeta de Știri, Șapte Seri, Studenție.ro, Zile și Nopți,121.ro, Ziare.com, GoingOut și Acasă.ro.

 

Erată: În varianta inițială a titlului articolului,  ziua concertului era joi, 19 septembrie. Ne cerem scuze pentru eroare.

„Eutanasia Durerii” este o campanie media voluntară Select News.

Donează 2% din impozitul pe venit organizației Hospice Casa Speranței!

Citește și:

Eutanasia durerii – editorial.

EUTANASIA DURERII 50.000 de români mor, anual, în chinuri, răpuși de boli incurabile. Ce facem pentru ei?

EUTANASIA DURERII Purgatoriul Stelei – arestarea, cancerul și nesimțirea de a trăi

EUTANASIA DURERII Povestea care merită un film de Oscar. Cristian Bonea – voluntarul bolnav incurabil

EUTANASIA DURERII. Adevăratul IronMan este un performer român cu suflet uriaș

EUTANASIA DURERII. Claudiu Antal, voluntar, 20 de ani: Orice ajutor oferit cuiva este un beneficiu mutual

EUTANASIA DURERII. OMS pregătește o rezoluție despre eutanasia durerii

EUTANASIA DURERII. Un britanic inimos ajută de 22 de ani zeci de mii de români și statul îi pune piedici

EUTANASIA DURERII. Ce face Hospice cu banii donați de companii din impozitul pe profit

EUTANASIA DURERII. Cea mai minunată tabără la mare

EUTANASIA DURERII. Medici din 32 de țări cer Belgiei să nu permită eutanasierea copiilor

EUTANASIA DURERII: Ministerul Sănătății – obligat să limiteze suferința bolnavilor incurabili

EUTANASIA DURERII Încă o palmă pentru Guvern: Hospice a luat două premii la Gala Societății Civile

EUTANASIA DURERII Îngrijim pacienți? Sau producem hârtii? (Editorial – Mălina Dumitrescu) 

EUTANASIA DURERII Ce a făcut un ziarist voluntar la Hospice (Ziua I: Ceasul Divin al Domnului Vlad Preda)

EUTANASIA DURERII Ce a făcut un ziarist voluntar la Hospice (Ziua a II-a: Marika și arta tenacității)

EUTANASIA DURERII Ce a făcut un ziarist voluntar la Hospice (Ziua a III-a: Nu toți suntem egali în fața morții)

Loading

Comments

comments