Meciul ironiilor fine cu bădărăniile. Andrei Roșu & Marian Godină vs Mircea Badea

Mircea Badea, realizatorul emisiunii satirice „În Gura Presei”, duce o luptă îndârjită împotriva „Binomului”: protestatarii din Piața Victoriei și copiii acestora.
„Dacă sâmbătă se întâmplă un protest, eu o să fac sesizări la Autoritatea Națională pentru Protecția Copiilor că urmează o nouă încălcare a legii. Să cerceteze ei să vadă dacă se respectă legea”, a declarat vedeta Antena 3.

Atitudinea acestuia a fost taxată de alte două vedete, sportivul de anduranță, Andrei Roșu, care asigură „permanența” la protestele din Piața Victoriei, și agentul de poliție Marian Godină.

Godină a reacționat primul, pe pagina sa, postând o fotografie de la mitingul Antena 3, în care apare și un copil, punând întrebarea: „După mitingul ăsta o fi făcut (Mircea Badea) sesizări? Sau aici era voie?”.

Din contra-replica lui Badea se vede că polițistul a reușit să-l enerveze: „Sa nu faci diferenta intre ‘protest contra autoritatii publice’ (formularea din lege) si o intalnire cu telespectatorii a Antenei3, asta inseamna sa ai o singuta circumvolutiune, si aia de la sapca.
Plus ca voi zbierati non stop cu ‘statul de drept’ si cu ‘legea’, noi suntem cu ‘penalii si coruptii’, ipocritilor. P.S. Mi-e scarba de Godina”.

Badea a lansat, apoi, pe contul său de Facebook, un nou atac la adresa protestatarilor anti-guvernamentali:

„Sa urli ca vrei lege si sa nu respecti niciuna, de la aia cu autorizarea protestului, pana la aia cu dronele si ailalta cu protectia copilului, asta indeamna sa fii ipocrit si nemernic”.

Ca să fie „tacâmul complet”, el i-a „pus în ramă” și pe studenți: „Eu nu sunt de acord cu NICIO gratuitate pentru studenti. Studentii sunt asistati social?!?! LA MUNCA!! Exact ca in SUA, unde si facultatea costa! Costa mult! Cum sa le dai gratuitati la transport?!
P.S. La munca, nu la intins mana!”.

Nu puteau scăpa de zelul vituperant al „jurnalistului” Antenei 3 nici multinaționalele: „Presedintele Comisiei de Control al SRI: ‘Sunt publice cifrele, multinaționalele produc cam 80% din cifra de afaceri și plătesc cam 3 miliarde de euro profit, ceilalți, întreprinderi mici și mijlocii produc 20% din cifra de afaceri și plătesc 56 de miliarde de euro impozite’. Ce ziceti: sa plateasca si multinationalele impozite sau nu?”.

Dacă a văzut că delirul nu se mai oprește, Andrei Roșu a intrat și el în „horă”, cu un mesaj după care e de așteptat că Badea va urla că protestatarii îi hărțuiesc familia: „Mesaj pentru sotia unui domn agitat de la Antena 3: Carmen, nu te lua dupa ce zice Mircea. Ia-l pe Vladut si vino maine la protest. Nu vei primi amendă”, a scris Andrei, pe contul său de Facebook.

Loading

Comments

comments