(VIDEO) Nokia România susține că telefoanele Nokia nu pot fi distruse. Cine demonstrează contrariul? :)

Într-o postare pe rețeaua de socializare Twitter, Nokia România susține că “Telefoanele noastre sunt indestructibile”.

 

nokia

 

 

Se face trimitere către un videoclip al Nokia, despre procesul de testare a durabilității telefoanelor companiei finlandeze.

Îndrăznește cineva să conteste afirmația celor de la Nokia? Distrugătorului, recompensă 🙂

Serios vorbind, este extrem de greu să produci telefoane inteligente (smartphone), care să reziste la șocuri și intemperii.

Unul dintre primele modele cu o rezistență ieșită din comun a fost Motorola Defy. Acesta nu doar că a fost dotat cu un ecran rezistent la zgârieturi (Gorilla Glass), dar Motorola a susținut, în reclamele sale cel puțin (nu a existat o certificare prin teste de anduranță), că Defy era “imun” la praf, apă și șocuri – desigur, “în limita bunului simț”.

Defy a fost un produs de succes relativ al celor de la Motorola, care au produs, ulterior, o serie “mini”, una cu tastatură QWERTY și chiar un Defy 2. Iar alți producători au încercat piața cu produse asemănătoare, fără rezultate concludente.

Telefoanele Nokia au numeroase atuuri care justifică prețul lor – mare, comparativ cu al modelelor cu caracteristici asemănătoare, produse de alte companii. Totuși, utilizatorii de smartphone-uri au alte criterii de selecție, durabilitatea nefiind în top, ci sistemul de operare, iar la capitolul ăsta Nokia îi poate cuceri doar pe novici sau pe cei care nu pun mare preț pe sutele de mii de aplicații oferite de platformele iOS și Android și inexistente pe platformele Windows sau Symbian.

 

Loading

Comments

comments