VIDEO Militari israelieni suspendați după ce au dansat “Gangnam Style” cu mai mulți palestinieni

gangnam30n-2-webMai mulți militari israelieni a fost suspendați după ce au fost surprinși dansând cu palestiniei în timp ce patrulau în Cisiordania.

Militarii treceau pe lângă o discotecă din cartierul Jabara din Hebron când au auzit melodia Gangnam Style a cântărețului sud-coreean Psy. În înregistrarea, care a fost difuzată la canalul israelian de televiziune Channel 2, se pot vedea militarii echipați complet în timp ce dansau cu mai mulți bărbați palestinieni.

În uniforme, cu vestele anti-glonț și având armele asupra lor, soldații dau mâna cu petrecăreții iar unul dintre ei este chiar luat pe umeri de către dansatorii palestinieni. Un purtător de cuvânt al armatei israeliene a declarat că incidentul este “extrem de serios” și a adăugat că “soldații s-au expus unui pericol inutil și au fost pedepsiti în consecință”.

Postul de televiziune a relata că în clubul respectiv frecvent vin membrii unui clan apropiat de Hamas, Hebron fiind un punct fierbinte al conflictului israeliano-palenstinian de mai multe decenii.

Loading

Comments

comments