VIDEO Jaf spectaculos la Paris, în care sunt implicați și români, filmat de un video amator

jafO bandă formată din 15 bărbați, printre care se numără probabil români și moldoveni, au jefuit în plină zi un magazin de bijuterii de lux aflat în centrul Parisului, fuga hoților fiind filmată de un video amator aflat la etajul 1 al clădirii unde a avut loc evenimentul.

Cincisprezece bărbați, probabil români și moldoveni, sunt suspectați că au comis un jaf la un magazin de bijuterii și ceasuri de lux din Paris, valoarea daunei fiind de aproximativ un milion de euro, relatează presa franceză, care prezintă o înregistrare video ce surprinde fuga hoților.

Hoții, după ce au jefuit magazinul, au fugit pe jos din cauza traficului aglomerat din centrul Parisului având astfel mai mari șanse să scape de urmărirea poliției.

Jaful a avut loc vineri la un magazin de bijuterii și ceasuri de lux situat pe Strada Paix din Paris. Hoții au reușit să plece cu aproximativ 20 de ceasuri de lux, valoarea daunei fiind de circa un milion de euro.

Le Monde relatează că au fost reținuți și interogați trei suspecți dintre care un bărbat din Republica Moldova și altul din România, unul în vârstă de 24 de ani ia celălalt de 17 ani.

Poliția franceză în colaborare cu cea din românia lucrează pentru elucidarea cazului.

Loading

Comments

comments