“Victor Ponta de Craciun este porcul cel mai bun!”

Circa 2.000 de oameni au protestat duminica in Bucuresti impotriva USL si a guvernului Ponta, acuzati ca au incercat sa submineze Justitia prin modificarea Codului Penal, scrie Hotnews.

Manifestatia, initiata pe contul de Facebook “Uniti Salvam” (unde s-au organizat si protestele anti-Rosia Montana), a inceput la ora 16.00, in Piata Universitatii. In jurul orei 18.00, manifestantii au vrut sa plece spre Guvern, pe bd. Magheru, dar jandarmii i-au impiedicat si au avut loc ciocniri.

Dupa mai multe busculade pe Calea Victoriei, care au dus la cresterea numarului de protestatari, acestia au ajuns la Guvern, unde au cerut demisia premierului Victor Ponta. Si la Piata Victoriei – sediul Guvernului au avut loc ciocniri cu jandarmii, care au acuzat ca intre protestatari s-au infiltrat membri ai galeriilor de fotbal. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene pentru dispersarea manifestanților.

Manifestanții au scandat lozinci anti-guvernamentale și împotriva lui Dan Voiculescu și a trustului Intact. Reporterii Antena 3 au anunțat că mașina cu însemnele postului tv a fost avariată de protestatari violenți.

S-au scandat lozinci de sezon: “Ceausescu n-a murit, este Ponta travestit!” si “Victor Ponta de Craciun este porcul cel mai bun!”… Noi adăugăm: „Care nu va fi pârlit, fiindcă este travestit!”

 

Loading

Comments

comments