Ucigașul cu Ferrari – eliberat după numai doi ani și șase luni de închisoare

Adrian Cocoană Foto: oradedolj.oradestiri.ro

Adrian Cocoană
Foto: oradedolj.oradestiri.ro

Adrian Cocoană, bărbatul condamnat la patru ani de închisoare după ce în august 2008 a pierdut controlul autoturismului Ferrari pe care îl conducea și a accidentat un tânăr aflat pe trotuar, la Timișoara, a fost eliberat condiționat, marți, după doi ani și șase luni de închisoare, informează Mediafax.

Decizia a fost luată de Judecătoria Timișoara.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Timișoara, Carmen Uțoiu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că Adrian Cocoană a fost eliberat condiționat, marți, după ce a ispășit două treimi din pedeapsă.

Șeful de atunci al Poliției Rutiere Timiș, Florin Bolbos, declara că șoferul avea viteză foarte mare în momentul accidentului, fiind pe o porțiune de drum drept. Pe sensul său de mers, pe ambele benzi erau mașini în fața sa, iar el a intrat în depășire pe contrasens. Pentru că veneau mașini din față, a vrut să intre pe sensul său, a lovit un taximetru, care a ricoșat în dreapta, iar Ferrari-ul s-a izbit de un cap de pod, însă înainte a lovit și doi pietoni.

Șoferul a fugit atunci de la locul accidentului și s-a predat Poliției după aproape 24 de ore. El le-a spus oamenilor legii că a plecat de la locul accidentului după ce s-a speriat de mulțimea care-i spunea că este un criminal.

Tânărul de pe trotuar lovit de mașină, Lucian Reja, a murit la scurt timp la spital, în timp ce prietena acestuia, Cristina Rohnean, lovită și ea de același autoturism, a suferit câteva leziuni. Pasagerii din taximetru, două femei și doi copii, au scăpat nevătămați.

Loading

Comments

comments