Țeapa Fuel Shark Saver – economie de benzină „din părți”

 

Imagine: Facebook

Imagine: Facebook

Centrul European al Consumatorilor Romania (ECC) atrage atenția asupra țepei Fuel Shark Saver. Este vorba de un produs care ar garanta mari economii de combustibil, doar prin introducerea în bricheta mașinii. Utilizatorii au constatat, însă, că produsele sunt complet ineficiente.

Se pare că Fuel Shark Saver este produs în China și distribuit în țara noastră printr-o firmă din Bulgaria, via Statele Unite. Firma respectivă face o reclamă foarte agresivă produsului, prin intermediul rețelei de socializare Facebook.

Dincolo de ineficiența produsului, problema este că nu există nicio modalitate de contact a firmei din Bulgaria. Pe site-urile www.fuelsharksaver.com șiwww.fuelsharkchip.com se pot plasa comenzi și atât. Astfel, este imposibilă returnarea produsului sau reclamarea firmei pentru reclamă mincinoasă și neconformitate a produsului cu prospectul.

ECC Romania precizează că orice comerciant este obligat să prezinte date de contact și o modalitate de returnare a produselor neconforme, conform legislației europene.

„Din păcate, șansele recuperării sumelor plătite pentru aceste produse sunt foarte mici. Din acest motiv, sfătuim consumatorii români să evite cele două site-uri”, precizează Laura Pascu, PR Manager ECC Romania.

Loading

Comments

comments