Sute de elevi au luat parte la târgul educațional World Education

school-booksSute de elevi din toată țara și-au manifestat sâmbătă dimineața interesul pentru ofertele de studii prezentate la târgul de consultanță educațională World Education din București, găzduit de Hotel Athenee Palace Hilton.

“Avem un interes crescut, la prima oră au venit foarte mulți copii să ne viziteze, elevi de liceu ,dar și studenți din anii II și III de facultate în vederea aplicării pentru master în străinătate. Suntem firmă de consultanță educațională, noi ne ocupăm de absolut tot ceea ce înseamnă dosarul de admitere, dar până acolo trebuie să identificăm necesitățile fiecărui aplicant, să găsim cele mai potrivite instituții pentru aceștia și, pas cu pas, tot procesul de admitere. Transmiterea dosarului către universități, monitorizarea procesului de admitere, legătura cu universitățile, asistență pentru cazare, împrumuturi studențești, burse”, a explicat Ana Maria Papp, manager în cadrul firmei Integral Programe Educaționale.

Pentru a se înscrie la un program de studii la una din universitățile străine, candidații au nevoie de o fișă matricolă cu notele obținute în clasele de liceu, materiile pe care le-au studiat, un certificat internațional de cunoaștere a limbii engleze, o scrisoare de motivație de aproximativ o pagină și jumătate și o scrisoare de recomandare din partea unui profesor.

Loading

Comments

comments