Sunteți invitați la o plimbare cu balonul și la concurs de parașutiste fără Elena Udrea

Red Bull Ordinul Smaranda Red Bull Ordinul Smaranda_1Cele mai bune parasutiste din Romania vor participa pe 07 iunie, incepand cu ora 10.00, in Parcul Izvor din Bucuresti, la a cincea ediție a concursului de parasutism in oras, aterizare la punct fix. Săriturile se vor face de la doar 1500 de metri altitudine și, după o plutire de 2-3 minute in aer (in functie de momentul deschiderii parasutei), atingând viteze de peste 200 km/h, se va ateriza pe un cerc cu diametrul de 2 cm, acelasi diametru pe care il are si o moneda de 10 bani!

Spectatorii vor mai avea ocazia sa vada in actiune formatia de parasutism suprapuneri (Echipa Nationala de Lucru Relativ pe Cupola) si sa-l urmareasca in evolutie pe campionul mondial la parasutism – aterizare la punct fix – Alexandru Nicolau. Curiosii vor avea ocazia sa vada de aproape un planor, iar copiii vor putea participa la un workshop de origami, informează un comunicat al sponsorului evenimentului, Red Bull România.

In cazul in care conditiile meteo ne vor permite, spectatorii vor putea face o scurta plimbare cu balonul cu aer cald al Aeroclubului Romaniei.

Bonus: concert Sore.

Evenimentul este organizat de Aeroclubul Romaniei.

Red Bull Ordinul Smaranda este o competitie de parasutism – aterizare la punct fix, dedicata primei femei parasutist din Romania, multipla recordmena nationala si mondiala, Smaranda Braescu.

Loading

Comments

comments