GALERIE FOTO.O șoferiță nesimțită s-a ales cu 4 „cauciucuri-puncte” penalizare

O șoferiță cu mașină -Dacia Logan- înmatriculată în Mehedinți a parcat într-un sens giratoriu de la Casa Presei, într-un interval orar când se consemnează vârf de trafic (10-16), blocând circulația în ambele sensuri. Șoferii au fost nevoiți să întoarcă și să execute complicate manevre de ocolire.

Fotografie0016 Fotografie0018 Fotografie0019Se știe că ar fi vorba de o șoferiță, întrucât un martor a văzut-o când a părăsit mașina. După particula din numărul de înmatriculare, putem specula că pe proprietară o cheamă Roxana.

Situația a fost reclamată polițiștilor de la circulație. Aceștia s-au prezentat la fața locului, dar n-au putut rezolva problema. Martorii susțin că fotograful de care se folosesc polițiștii pentru a obține probe vizuale în asemenea situații nu a putut ajunge în timp util. Pe de altă parte, firma care asigură serviciul de ridicare a mașinilor parcate ilegal în Sectorul 1 nu ar avea în contract trecute și străzile din jurul Casei Presei…

Prin urmare, după plecarea polițiștilor, au intervenit câțiva „băieți hotărâți”. Nu vă gândiți că au ridicat mașina cu forța brațelor. De fapt, s-ar putea spune că „au rezolvat problema” definitiv, dezumflând cele patru roți ale mașinii. Ca „bonus”, au fost rupte ștergătoarele de parbriz.

Loading

Comments

comments