Rudotel de nu mai e, Vadim capul lui Funar tăié

vadim si funarCriza de medicamente a lovit, cum era de așteptat, și PRM. Vadim a rămas să închidă singur ușa, după ce l-a decapitat și pe Funar. Cei doi s-au certat, aseară, pe ultima pastilă de Rudotel rămasă în redacția „Tricolorul”. Ca să-i distragă atenția lui Vadim, știindu-l sensibil la subiectele biblice, Funar i-a spus că Fecioara Maria s-a corcit cu un trac, de fapt. Efectul scontat a fost obținut, Vadim a făcut o criză cu spume, mai ceva ca un pistol cu baloane de săpun. Profitând de deranjul creat, Funar a subtilizat tableta din sertarul unde Vadim o ținea sub supraveghere atentă și a înghițit-o, înainte ca tribunul să poată interveni. Vadim a strigat după gorilele sale să-l prindă pe făptuitor și să-l taie –pentru a-și recupera pilula-, uitând că și bodyguarzii și-au dat demisia cu multe luni în urmă. (Deh, așa e cu problemele astea generatoare de clăbuci la gură, afectează și memoria, la un moment dat). Așa că, Vadim a pus mâna pă secure, pe Funar l-o făcut jumăre!

Acest articol e un pamflet!

Ce ne-a inspirat:

Corneliu Vadim Tudor anunta excluderea lui Gheorghe Funar din PRM: „Dement”, „sferto-doct”, „canalie” care „vrea sa vanda partidul batrinei caiafe securiste Dan Voiculescu”, scrie Hotnews.

Gheorghe Funar a fost exclus din Partidul Romania Mare, potrivit unui comunicat de presa postat pe site-ul ziarului “Tricolorul” in care fostul primar al Clujului este numit “dement”, “individ de o murdarie fara margini”, “sferto-doct” sau “canalie” si acuzat ca vrea sa vanda partidul “batrinei caiafe securiste Dan Voiculescu, care e cu ambele picioare in puscarie”.

Intr-un lung comunicat semnat “Biroul de presa al PRM”, datat 25 iulie 2013 si scris in stilul inimitabil al lui Vadim, Funar este acuzat ca a “tradat Miscarea Nationala”. In plus, Funar ar fi nu “numai dement – el e si un individ de o murdarie fara margini fiindca, dupa ce a fost luat de la pensie si facut senator (4 ani), milogindu-se ca si insuportabila lui nevasta (care, cu ani in urma, isi reclama barbatul, telefonic, chiar la Tribun!) sa capete o functie banoasa, cu masina la scara, aceea de consilier la Curtea de Conturi a Romaniei (6 ani)  – acum musca mina care l-a scos din izolarea lui provinciala, intr-un oras unde vopsise pina si cosurile de gunoi in Tricolor (?!)”.

In acest comunicat se sustine ca “sleahta de impostori, condusa de fostul colonel de Securitate Dumitru Badea, care a falsificat stampilele si documentele PRM, incearca sa puna fomatiunea noastra la picioarele altui fost colonel de Securitate, Dan Voiculescu, dar nu pe gratis – ci contra sumei de 2.000.000 de euro”.

Loading

Comments

comments