Roșia Montană Gold Corporation este urmărită penal pentru evaziune fiscală și spălare de bani

rmgc despre noiCompania Roșia Montană Gold Corporation (RMGC) este urmărită penal pentru evaziune fiscală și complicitate la spălare de bani în dosarul de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 35 de milioane de euro în care este arestat fostul angajat al SGG Marcel Păvăleanu, iar Răzvan Alexe este inculpat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Curții de Apel Ploiești, procurorul Roxana Armășelu, Roșia Montană Gold Corporation (RMGC) este una dintre firmele urmărite penal pentru evaziune fiscală și complicitate la spălare de bani în dosarul instrumentat de Parchetul Curții de Apel Ploiești în care fostul angajat al Secretariatului General al Guvernului (SGG) Marcel Păvăleanu a fost arestat preventiv alături de alți șase inculpați.

Conform sursei citate, RMGC este una dintre cele 132 de societăți comerciale față de care se fac cercetări în acest dosar.

“Față de SC Roșia Montană Gold Corporation s-a început urmărirea penală la data de 18.11.2013 pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și complicitate la spălare de bani. Față de reprezentanții acestei societăți nu s-a început urmărirea penală și în dosar se efectuează cercetări față de un număr de 132 de societăți comerciale”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, procurorul Roxana Armășelu.

Loading

Comments

comments