Revelionul 2014 în Capitală

Foto: www.bewhere.ro

Foto: www.bewhere.ro

Oferta este mai bogată anul acesta, ca niciodată, pentru cei dispuși să (pe)treacă puntea dintre ani pe străzile Bucureștiului.

Peste 130 de artiști, între care Mandinga, Connect-R, Vunk, Loredana și Smiley, vor urca pe scena de 280 de metri pătrați a Revelionului din Piața Constituției, organizat de Primăria Capitalei, începând cu ora 20. Administrația promite cel mai spectaculos show de artificii din România. Pentru realizarea spectacolului vor fi folosite peste 20 de tone de materiale pirotehnice care au fost special importate pentru acest eveniment din Italia, Spania, Germania, Marea Britanie și China. Programul de 15 minute va fi lansat printr-un sistem performant, de ultimă generație – wireless, din 27 locații din curtea Palatului Parlamentului, desfășurate pe o distanță de peste 500 de metri.

80 de tehnicieni au amplasat 200 de lumini inteligente, 250 de metri pătrați de ecrane cu led, 600.000 wați de lumini și 250.000 wați de sunet și 70 de kilometri de cabluri. Tehnica și materialele au fost transportate cu 20 de camioane TIR.

Către miezul nopții, What’s Up feat. DeMoga Music, împreună cu noile nume ale muzicii autohtone – Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko, Lally -, vor crea un moment unic, fiind acompaniați de un număr impresionant de percuționiști, pe acordurile melodiei “La mulți ani”. După numărătoarea inversă, bucureștenii vor păși în noul an într-o atmosferă efervescentă, amfitronii serii fiind Smiley&Friends (CRBL, Alex Velea și Andreea Bănică). (Mediafax)

La concurență cu Revelionul din Piața Constituției, ProTV și ProFM organizează SuperVelionul în Piața Revoluției, unde vor evolua, între alții,  Mandinga, Voltaj, Sore, Smiley, Cabron, Loredana, dar și concurenții emisiunii “Vocea României”. Gazda petrecerii din Piața Revoluției va fi, pentru al 17-lea an consecutiv, George Vintilă, Dj-ul ProFM și prezentatorul emisiunii “Live@6” la MTV. (Mediafax)

În Parcul Titan Primăria Sectorului 3 va organiza o petrecere la care sunt invitați să cânte, începând cu ora 19.00, printre alții, Taxi, Vunk, Proconsul și Mihai Mărgineanu. Concertele artiștilor invitați la REVELIONUL din parcul Titan vor începe la ora 19.00 cu Ceata lui Vurtejanu și vor continua cu Annes, Taxi, Proconsul, Mihai Mărgineanu, ROA, Anda Adam, Bere Gratis, Puya și Hara. Ultimii care vor întreține atmosfera vor fi Antonia și Vunk, începând cu ora 23.50 până la 1.30. (Mediafax)

În noaptea de REVELION vor circula autobuzele de pe cele 25 de linii de noapte, la intervale de 40 de minute. De asemenea, în noaptea dintre ani vor circula tramvaiele liniei 41, la intervale de 15 minute și cele ale liniei 1, la 20 minute. Programul celor 25 de linii de noapte poate fi consultat la adresa http://www.ratb.ro/v_noapte.php.

Metroul va circula în noaptea de Revelion, la 20 de minute, între orele 1.30 și 5.00, și mai des în afara acestui interval orar, informează Metrorex.

Loading

Comments

comments