Răzbunare pe iubirea perfectă într-„O piesă deșănțată”

Ilinca Manolache și Marius Manole angrenați într-O iubire deșănțată

Ilinca Manolache și Marius Manole angrenați într-O iubire deșănțată

Prin spectacolele sale Teatrul nu e o clădire și-a propus să destrame toate miturile unei relații de iubire perfectă, întemeiată pe bomboane în formă de inimioară, ursuleți de pluș și declarații siropoase. „O piesă deșănțată” de Lia Bugnar  este povestea a 2 două cupluri care vor să evite despărțirea prin înșelarea reciprocă cu altcineva de comun acord. O puteți vedea miercuri, 12 februarie, ora 22:00 la Club B52, str. 11 iunie nr 50, cu o distribuție formată din Lia Bugnar, Ilinca Manolache, Marius Manole, Radu Iacoban și Andrei Huțuleac. Accesul în sala de spectacol se face în baza rezervărilor prealabile la numărul de telefon 0753315563. Se mai joacă și vineri, 28 februarie, ora 22:00 la Godot Cafe-Teatru, str. Blănari nr 14, rezervări: 021 31 61 682 / 0736 414 244 

“ Piesa care se dorește a fi deșănțată de fapt aduce în fața publicului două tipologii de cupluri ce vor să iasă din banalitate și rutina unei vieți cotidiene însă caracterul lor “inocent” le pune mici piedici. Având în vedere că tema principală se învârte în jurul curiozității a două cupluri de a experimenta noi senzații și curiozități sexuale de swingers, piesa dă dovadă de un bun gust și o decență la care inițial nu te aștepți. Radu Iacoban alături de Lia Bugnar alcătuiesc un cuplu banal, o arhitectă și un traducător a căror viață intimă nu este lipsită de probleme prin prisma unui soț mult prea dotat. În același timp, un alt cuplu ”defect” îl constituie Marius Manole alături de Ilinca Manolache, tineri căsătoriți dar care nu au reușit să treacă peste pudoarea de a-și consuma relația. Ambele cupluri caută senzații tari însă niciunul nu este atât e pregătit pe cât susține.

Vă recomand cu căldură această piesă pe care cu siguranța o veți savura din plin. Mergeți cu mintea și inima deschisă către un subiect considerat tabu și veti avea o oră jumate de hohote de râs. (Oana Duma, Foreverfolk)

Aparent, e piesa în care toate personajele sunt pozitive – mărturisește autoarea. Faptul că ajung să se certe, să se bată și să se împuște ne surprinde la fiecare repetiție. „Și pe noi” – am putea adăuga… Căci nimeni nu pare a fi mai pașnic decât Ela (Lia Bugnar), o arhitectă sigură pe sine, pe înfățișarea și farmecele sale, dar și pe dragostea soțului Mihu (Radu Iacoban), traducător timid, candid și sufletist, colecționar de timbre, dominat de femeile din viața sa (mamă și nevastă). La fel de pașnici par a fi și Niki (Marius Manole), tip dintr-o bucată, genul sportiv-sociabil, cu glume mai mult sau mai puțin reușite la purtător, dar și soția lui, Mira (Ilinca Manolache), tânără naivă, cu pretenții de bombă sexy. Dar, ca în orice piesă care se respectă, nimeni nu e chiar ceea ce pare a fi, după cum nici seara presupus deșănțată nu va continua în același fel. ” (Maria Zărnescu, Yorick.ro)

“Personajele sunt pur și simplu delicioase. Te uiți la ele, le asculți, râzi de ele și cu ele și nu te mai saturi… vrei tot mai mult. Și ai noroc, pentru că pe măsura ce piesa se consumă, replicile și jocul actorilor este din ce în ce mai bun.Se ceartă, se bat, se împușcă, se apără.Este o întâmplare despre experiențe sexuale deosebite, dominare, iubire, frustrare, determinare și umor, mult umor.” (Daniela Staicu, koolhunt.ro)

 1,312 total views,  1 views today

Comments

comments