RATB inființează o linie specială de autobuz pe perioada festivalului B’Estfest Summer Camp

concert

Fanii festivalului B’Estfest Summer Camp, care se desfășoară în perioada 5-7 iulie pe islazul comunei Tunari, vor avea la dispoziție o linie specială de autobuz care va funcționa inclusiv pe timp de noapte și care va fi pusă la dispoziție de RATB, informează organizatorii într-un comunicat.

Linia specială de transport va funcționa tur și retur, de la Piața Charles de Gaulle, chiar de pe breteaua din fața Parcului Herăstrău (stația de metrou Aviatorilor), cu oprire și în Piața Presei Libere, până la intrarea în B’Estfest Park.

Autobuzele vor avea inscripționate textul “Linie specială B’Estfest” și vor circula cu o frecvență de 15 minute, începând cu ora 16,30 în fiecare zi a festivalului, până la ora 22,00. După această oră, circulația autobuzelor către B’Estfest Park se va face la intervale de 60 de minute, până la ora 5,00 dimineața. La întoarcere, autobuzele vor pleca de la B’Estfest Park spre București, în funcție de fluxul de spectatori, la interval de 15 sau 30 de minute, până la ora 6,00 dimineața.

Prețul unei călătorii este echivalentul unui bilet pentru liniile speciale – 3,5 lei -, plata fiind posibilă fie prin validarea portofelului electronic preîncărcat, fie prin achiziționarea titlului de călătorie, chiar la urcarea în autobuz.

Ediția din acest an a B’Estfest Summer Camp include pe afiș nume precum Texas, Nas, Chase & Status Live, Biohazard, Nneka, The Heavy, Noisia, Friction, Joker și mulți alții.

Abonamentele valabile pe întreaga durată a celor trei zile de festival – 199 lei -, biletele pentru o singură zi – 99 lei – și voucherele de camping – 40 lei – sunt disponibile online pe www.myticket.ro și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului și librăria Mihai Eminescu. În zilele de festival, biletele vor fi disponibile și la casele special amenajate la intrarea în B’Estfest Park. Copiii cu vârsta sub 14 ani vor avea acces gratuit.

Loading

Comments

comments