PSD tace după o instigare publică la agresarea tuturor cadrelor didactice

Dana Budeanu, creatoare de modă (aud că a îmbrăcat vedete prietene ca Mihaela Rădulescu și Andra), fostă patroană de ziare de scandal (ca fostă soție a lui Radu Budeanu jr.), purtătoare de pantalonași tanga în public (în București, pe stradă, nu la Vamă) și având cuci la mansardă, este mamă. Mai exact, două fetițe au ghinionul de a o avea drept mamă.

Această… persoană poartă un război cu cadrele didactice (cu toate), pe care le consideră responsabile de tot răul din lume, niște sataniști porniți pe distrugerea copiilor. În acest sens, a produs, ieri, următoarea postare ce acum circulă pe Facebook:

„Buna dimineata dragi invatatori si profesori (asta ca sa nu l citez pe raposat “dragi tovarasi si prietini). As incepe cu o intrebare: ce r..t de salariu aveti dumneavoastra, acela de mizerie, pentru care iesiti in strada si urlati pe la televizor? Mic? Aha!! Atunci cum r…t va permiteti SA APOSTROFATI elevii proveniti din familii cu venituri mici sau medii ca ale voastre, animalelor ce ar trebui sa fiti pedagogi???? Nu va ganditi la sufletele nevinovate ale unor copii de cativa anisori atunci cand urlati si ii jigniti in fata clasei pentru ca nu au cele 200 de caiete, 400 de pixuri, 800 de manuale si 1000 de etichete necesare??? De unde sa le aiba cand LISTA DE RECHIZITE ajunge si la 10 milioane????? Cand urlati ca niste animale ordinare ce sunteti (nici animale nu va puteti numi, caci animalele in general iubesc oamenii) de ce nu va ganditi la mizeria voastra de salariu si de ce nu va puneti imediat si cu tact pedagogic si psihologic de care OBLIGATORIU ar trebui sa dispuneti in locul parintilor acelor copii si mai apoi (ca asta va este constructia de jeguri) in locul nevinovatelor suflete. Stiti ce este in sufletul si n inima unui copil jignit si minimalizat in clasa? NU STITI, GUNOAIELOR!!!!! Meritati sa fiti calcati in picioare la propriu si la figurat!! Sunteti niste brute si frustrati ordinari care AR TREBUI SA GASEASCA SOLUTII CARE SA I INTEGREZE PE CEI CU MAI PUTIN!!!!!! Cum? Ganditi va!!!! Inventati!!!! Copiii fara rechizite trebuie ajutati de restul clasei unite si de profesorii dedicati pt asta?! Nu? Daca fetitele mele ar pati asa ceva, v as rade de pe fata pamantului. In loc sa va duceti acasa ca niste nesimtite si nesimtiti si sa mai coaceti o merdenea sau sa mai puneti o muratura si sa mai frecati o telecomanda, ganditi va la copiii FATA DE CARE SUNTETI RESPONSABILI ASEMENI PARINTILOR, IDIOTILOR!!”

Probabil consumatoare, tanti o fi citit în presa tabloidă că o învățătoare sau un profesor o fi apostrofat un elev cu venituri modeste că a venit fără rechizite la școală*. Pe considerentul ăsta, le transmite tuturor învățătorilor și profesorilor că merită să fie călcați în picioare, nu doar la figurat, ci și la propriu.

Firește, în mod normal, asemenea indivizi nu trebuie băgați în seamă. Eventual, trebuie raportați la Facebook și la Spitalul 9.

Problema e că, în lista relativ scurtă de prieteni a Danei Budeanu se regăsesc mai multe personalități, inclusiv din lumea politică, inclusiv Daciana Sârbu, soția premierului României și Gabriela Vrânceanu Firea, senator PSD și purtătoare de cuvânt a formațiunii. În calitatea sa, doamna Firea atacă, instantaneu, orice ieșire la rampă a principalului contracandidat în alegerile prezidențiale a domnului Ponta. Însă nu a scos un cuvânt după/despre abjecția care adună mii de like-uri și sute de share-uri…

 

* Budeanu a explicat originea revoltei sale într-o postare ulterioară, în care subliniază că nu retrage nimic din cele afirmate (totuși, spune că s-a adresat majorității cadrelor didactice, nu chiar tuturora), reiterând insultele. Din postarea respectivă, reiese că ar fi vorba de o fetiță dintr-o familie modestă, pe care o ajută cu diverse. Fetița respectivă ar fi fost admonestată pentru că s-a prezentat la școală cu manuale vechi (manualele fuseseră „moștenite de la fiicele mele”, explică Budeanu). „Fetitei NU I POT DA NUMELE PE POST ASA CUM ISI DORESTE PUBLICUL TABLOID AL POSTARILOR MELE SI NICI SCOALA SI PROFESOARA CU ARE AM MERS SA MA INTALNESC SI SA LAMURIM CUM PROCEDAM CU ATITUDINEA EI!!! Logic!!!”, adaugă persoana, care, în susținerea faptului că nu are pică pe toți profesorii afirmă „Si eu am avut profesori extraordinari si in Romania si dupa ce mi am continuat studiile la Londra. Profesori dedicati, de la care am primit mereu referinte extraordinare, caci am fost mereu un student eminent”. 🙂

Loading

Comments

comments