Protest la fundul gol al unei soprane din Timișoara. Motivul NU e salariul

Diana Pap Foto: Facebook

Diana Pap
Foto: Facebook

Cine o cunoaște pe soprana timișoreancă Diana Pap știe că tânăra e capabilă de gesturi extravagante. Apreciată în orașul de pe Bega, absolventă a Facultății de Muzică din cadrul Universității de Vest din Trimișoara, artista a postat, ieri, pe contul său de Facebook, o fotografie care o înfățișează cu jeanșii în vine, în posteriorul gol, pe o scoică de WC, pe strada Zlatna. Acesta se găsește între sinagoga din Piața Traian și Catedrala Millenium, într-o zonă apropiată de centrul urbei.

Fotografia este făcută de mama artistei, care locuiește chiar în zona în care vasul de WC a fost „depus” pe stradă.

„Nu, nu am făcut… nimic în acel WC”, a declarat Diana Pap, pentru Ora de Timiș. „E doar protestul meu împotriva nepăsării, această boală a secolului XXI. Acel WC a fost lăsat de un timișorean pe strada Zlatna, fără ca niciun concetățean să fie oripilat de asta. Sper să nu fie nimeni oripilat de fotografia mea. E un mod de a lua atitudine împotriva lucrurilor nefirești care se întâmplă în preajma noastră, lucruri pe care nu vrem să le băgăm în seamă. Ne-am obișnuit să avem gunoiul sub nas, deși orașul în care trăim se pregătește să devină capitală culturală europeană. Degeaba se dau amenzi, degeaba scrie presa, degeaba se dau declarații dacă nimeni nu face nimic. Eu am considerat că trebuie să fac asta”, a declarat soprana, în exclusivitate pentru oradetimis.ro.

Reacțiile cititorilor/privitorilor în fața acestei știri/fotografii sunt diverse. Unii o felicită pe Diana Pap pentru gestul său extrem, pentru curajul de a spune „adevărul gol-goluț”, alții consideră că artista caută publicitatea cu orice preț.

Loading

Comments

comments