Procurorul „lui” Dragnea a fost înlocuit cu procurorul „lui” Voiculescu la conducerea Secției I din DNA

Procurorul general al României , Tiberiu Nițu, a decis încetarea delegării procurorului Lucian Papici, șef al Secției I din DNA, și a adjunctei acestuia, Mariana Alexandru, iar în locul lor i-a delegat pe procurorii Iuliana Bendeac, ca șef de secție, și Viorel Cerbu, ca adjunct, informează Mediafax.

Procurorul Lucian Papici este cel care a finalizat urmărirea penală în dosarul referendumului în care este cercetat vicepremierul Liviu Dragnea. Delegarea pe funcție a lui Papici fusese reînnoită de procurorul general în urmă cu o săptămână.

Iuliana Bendeac este procurorul care, alături de procurorul șef seviciu Gheorghe Popovici, i-a deferit justiției pe Dan Voiculescu și pe fiica acestuia Camelia, în dosarul în care directorul general Antena TV Group SA, Sorin Alexandrescu, este acuzat de șantajarea administratorului RCS&RDS Ioan Bendei.

Viorel Cerbu a instrumentat dosarul permiselor de la Argeș, iar recent le-a deferit justiției pe Viorica Dinu și Antonela Costache de la Tribunalul București.

Loading

Comments

comments