Privatizarea CFR Marfă a eșuat

CFRPrivatizarea CFR Marfă a eșuat, după ce părțile nu au ajuns la niciun acord, au declarat, luni, surse din Ministerul Transporturilor.

Potrivit surselor citate, Comisia de privatizare a chemat luni la discuții reprezentanții GFR pentru a le comunica faptul că nu-i pot invita la finalizarea tranzacției întrucât nu au fost îndeplinite condițiile suspensive.

Grup Feroviar Român (GFR) a cerut duminică Ministerului Transporturilor să facă public contractul pentru vânzarea pachetului majoritar de acțiuni la CFR Marfă, solicitând totodată implicarea directă a ministrului de resort, Ramona Mănescu, în vederea evitării unui eșec al privatizării.

Ulterior, Ramona Mănescu a cerut secretarului de stat Cristian Ghibu, președintele comisiei de privatizare a CFR Marfă, și consultanților Deloitte și Mușat și Asociații să transmită luni un punct de vedere privind evoluția, momentul și pașii următori în această privatizare.

Consiliul Concurenței nu poate da avizul până luni, termenul limită pentru finalizarea privatizării CFR Marfă. (Mediafax)

 

Loading

Comments

comments