Podul de la Agigea va fi închis circulației până la Crăciun

Foto: Cuget Liber

Foto: Cuget Liber

După ce, de mai bine de un an, pe podul de la Agigea s-a circulat cu restricții, administratorul drumului a anunțat închiderea acestuia. De data aceasta, podul nu va fi închis o zi sau două, precum în primăvară, ci aproape două luni și jumătate, relatează Cuget Liber.

Stadiul în care au ajuns lucrările de reabilitare ale podului Agigea impun sistarea traficului rutier și a celui pietonal, complet. Această informare a fost transmisă, la sfârșitul săptămânii trecute, de către reprezentanții Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale prefectului Constanței, Eugen Bola. Astfel, podul care face legătura cu jumătatea de sud a județului Constanța urmează să fie închis începând de la 1 octombrie, redeschiderea circulației fiind programată să fie pe 20 decembrie. Adică, o perioadă de două luni și jumătate în care pe pod nu se va putea circula cu mașina.

„Din păcate, este o certitudine, podul trebuie închis. Sunt considerente tehnice, care nu țin nici de administrativ, nici de politic. Deja se trece la circulația pe un singur fir pe sens, pentru că benzile laterale vor fi blocate, pentru că sosesc echipe ale constructorului, pentru a pregăti începerea reabilitării care se va realiza după 1 octombrie”, a declarat prefectul Eugen Bola.

Loading

Comments

comments