Parlament Spa. Nu e glumă. Liberalul Dan Mihalache vrea saună și piscină la Senat

Foto: majvik.fi

Foto: majvik.fi

Un centru spa, cu saună și piscină, ar putea să apară curând la Parlament, informează Digi24.ro.

Este ideea secretarului general adjunct al PNL, Dan Mihalache, iar acesta ar vrea s-o pună în aplicare cât mai repede. Bazinul și camerele pentru saună au fost construite, în 2003, odată cu renovarea corpurilor de clădire în care se află Senatul. Iar Mihalache susține că ar mai fi nevoie de o ,,minimă” investiție pentru ca centrul de relaxare să fie numai bun de folosit.

Ar fi nevoie de aproximativ 200.000 de euro pentru renovarea bazinului și a saunei de la Senat, susține liberalul Dan Mihalache. Există un singur obstacol în calea proiectului – gura lumii și a presei.

„Sunt două opțiuni. Ori o lăsăm să se degradeze în continuare, dând satisfacție populismului, ca să nu citim pe micile dumneavoastră ecrane că se face saună și bazin de înot pentru parlamentari! Ori ne asumăm acest risc de a merge împotriva valului de populism și o terminăm și-o dăm în folosință”, spune Dan Mihalache.

Dan Mihalache, Foto: romanialibera.ro

Dan Mihalache,
Foto: romanialibera.ro

Mihalache a fost în centrul unui scandal public anul trecut, când a fost demis de premierul Ponta din funcția de secretar general adjunct al Guvernului, după o declarație considerată prea contondentă la adresa SUA. Întrebat cum comentează declarația ambasadorului SUA, Mark Gitenstein, conform căreia orice inițiativă de a redeschide subiectul modificării legii ANI ar fi o idee foarte proastă și ar putea duce la rediscutarea sau chiar anularea parteneriatului strategic româno-american, Dan Mihalache a declarat: “Pe mine personal mă lasă rece această declarație. Și parteneriatul strategic româno-american. Dacă parteneriatul româno-american stă în domnul Horia Georgescu, mai bine fără”.

Sorin Dan Mihalache a trecut de la PSD la APR și înapoi la PSD, înainte de a se înscrie în PNL, figurând pe lista celor mai traseiști politicieni.

A fost deputat PSD de Maramureș, în legislatura 2004 – 2008, ulterior consilier al candidatului liberal la alegerile prezidențiale, Crin Antonescu. Este profesor de marketing politic la Faclultatea de Științe Politice a Universității Dimitrie Cantemir, dar activitatea sa științifică se rezumă la articole de presă.

În PNL este responsabil de comunicare. Probabil că, în această calitate, s-a gândit că „dă bine la electoratul lui Crin” să se transmită mesajul că, din dormitorul de acasă, acesta va ateriza, confortabil, în sauna de la Senat.

Loading

Comments

comments