Michael Schumacher este în stare critică după accidentul suferit la schi

Michael-Schumacher-skiing-accidentFostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, care a suferit, duminică, un accident în stațiunea franceză Meribel, se află în stare critică, a anunțat Centrul Medical Universitar din Grenoble (CHU), unde este internat germanul, relatează Mediafax.

“El avea un traumatism cranian grav cu comă, la sosire, fiind necesară imediat o intervenție chirurgicală”, se arată într-un comunicat al CHU, în care se menționează că Schumacher “rămâne în stare critică”.

Comunicatul este semnat de profesorul Chabardes, neurochirurg, de profesorul Payen, șeful secției de anestezie-reanimare și de directorul general adjunct al spitalului, Marc Penaud.

Jandarmeria montană din Courcheval, care a intervenit după accidentul lui Schumacher, a precizat tot atunci că germanul a suferit “un traumatism cranian sever”.

La scurt timp după anunțul autorităților din Meribel, ledauphine.com a notat însă că starea lui Schumacher s-a agravat și că viața fostului pilot ar fi acum în pericol, iar ulterior a menționat că germanul ar avea hemoragie cerebrală.

În momentul accidentului germanul schia împreună cu fiul său în afara pârtiei și purta casca de protecție, notează BBC.

Loading

Comments

comments