Managerul neamț al Tarom forțat să își reducă mandatul cu trei ani

Christian Heinzmann

Christian Heinzmann

Christian Heinzmann, managerul Tarom, a fost forțat de șeful CA, Dan Pascariu, să-și scurteze mandatul cu trei ani, (contractul inițial al acestuia fiind de patru ani).

Heinzmann a declarat pentru Hotnews că așteaptă clarificări din partea premierului Victor Ponta și că “Practic, daca voiam sa-mi pastrez postul, trebuia sa semnez o anexa la contract, ceea ce am și făcut. Domnul Pascariu nu mi-a dat nici un motiv. Au dorit sa inchei contractul imediat. Daca nu acceptam oferta domnului Pascariu, eram dat afara imediat.”

Declarația noului director, Nicolae Demetriade, este una halucinanta “N-ați văzut nicio companie sa vină să justifice în presă absolut toate deciziile pe care le ia. În Consiliul de Administrație nu se analizează pe date, dacă a crescut numărul de pasageri, dacă au scăzut cheltuielile.”

Demetriade este președintele agenției de turism World Travel, care reprezintă în Romania EMIRATES Airlines, SAS-Scandinavian Airlines si Flydubai, aflându-se în conflict de interese cu activitatea Tarom

Acesta este al treilea scandal legat de managementul privat din cadrul Ministerului Transporturilor.

Loading

Comments

comments