Mai multor suporteri polonezi li s-au întocmit dosare penale

petardeMai mulți suporteri polonezi s-au ales cu dosare penale pentru deținere de materiale pirotehnice după ce au fost identificați de polițiștii rutieri pe A1 și duși la Secția 21 Poliție pentru audieri, au declarat oficiali ai Poliției Capitalei.

Cele 11 dosarele penale întocmite suporterilor polonezi vor fi înaintate parchetului competent, iar procurorul de caz va decide ce trebuie făcut în această situație, având în vedere că este vorba despre infracțiuni comise de cetățeni străini pe teritoriul țării noastre.

Polițiștii rutieri au descoperit în urma unui filtru constituit pe Autostrada București – Pitești mai mulți suporteri polonezi care aveau în bagaje materiale pirotehnice și mai multe bricege, catalogate ca fiind arme albe, persoanele fiind duse la Secția 21 Poliție, au precizat surse din poliție.

În bagajele a 11 suporteri polonezi au fost identificate obiecte catalogate de jandarmi ca fiind arme albe, existând bănuiala că aceștia ar fi putut să le folosească la meciul care are loc miercuri seara Steaua – Legia Varșovia.

La controlul efectuat pe A1 au participat atât polițiști, cât și jandarmi, în trafic fiind oprit un autocar cu 53 de pasageri.

De asemenea, au fost identificate ale două persoane asupra cărora au fost găsite substanțe ce par a fi droguri, respectiv o țigară ce pare a fi cu canabis și un plic cu fragmente vegetale, de asemenea posibil a fi canabis.

Aceștia din urmă au fost și ei conduși la sediul BCCO București pentru verificări.

Autocarul cu suporterii polonezi a fost oprit pe A1 în jurul orei 15,30.

Loading

Comments

comments