Magazinele de cartier și-au făcut asociație

Foto: arhivafoto.ro

Foto: arhivafoto.ro

Micii comercianți din România -așa numitele magazine de cartier- s-au reunit într-o asociație, care să le susțină interesele în relația cu organismele naționale și internaționale. IMM-urile din sectorul de retail au format Asociația Națională a Comercianților Mici și Mijlocii (ANCMMR), care are ca rol promovarea intereselor acestora, precum și ale consumatorilor care ar resimți impactul negativ al dispariției micilor comercianți, informează un comunicat al asociației.

Firmele mici și mijlocii constituie o parte semnificativă a economiei naționale, un angajator important și o sursă de venituri la bugetul de stat și la cele locale”, a declarat Paul Butnariu, presedinte in exercitiu al Camerei de Comert si Industrie  Iasi si membru fondator al ANCMMR. “Micii comercianți nu au puterea economică a marilor lanțuri de magazine. Aici intervine sprijinul asociației, care se substituie unei rețele extinse de magazine, cu zeci de mii de reprezentanți”.

ANCMMR oferă sprijin pentru membri săi atât pentru promovarea soluțiilor legislative din domenii care îi afectează direct, cât și pentru promovarea produselor proprii.

Mai multe detalii găsiți la: www.ancmmr.ro

Loading

Comments

comments