Liberalul Ionel Muscalu este noul director general al OSIM

Ionel Muscalu

Ionel Muscalu

Ionel Muscalu a fost numit director general al Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), potrivit unei decizii a premierului, publicată joi în Monitorul Oficial.

Giurgiuveanul Ionel Muscalul se recomandă, pe unul dintre blogurile personale, a fi jurist, jurnalist și poet. “Am scris cinci cărți, am publicat 5 volume și o ediție revizuită a celui de al doilea volum de poezie. Am primit premii literare pentru poezie la nivel național de impact local în Bistrița si Târgoviște, niciodata in Giurgiu” spune acesta pe blog.

Muscalu îl înlocuiește pe Varga Gabor, care a fost demis în iulie. De la acea dată, Alexandru Cristian Ștrenc, director general adjunct, a exercitat atribuțiile directorului general al OSIM.

Varga Gabor (UDMR) a fost demis de la conducerea Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), după ce a fost condamnat de Curtea de Apel București, la începutul lunii iulie, la un an și 6 luni închisoare cu suspendare condiționată pentru abuz în serviciu contra intereselor publice.

Varga conducea OSIM din toamna anului 2010, numit atunci de premierul Emil Boc.

El a fost trimis în judecată de procurorii DNA, alături de alți angajați ai instituției, pentru un prejudiciu cauzat OSIM de circa 300.000 euro în urma achiziționării unor servicii informatice.

Loading

Comments

comments