La Tulcea s-a inaugurat primul spațiul ecologic de picnic „Pallet Picnic Park”

Inaugurare Pallet Picnic ParkLa Tulcea a avut loc, pe 4 septembtie 2013, inaugurarea primului spațiu ecologic de picnic 100% ecologic din România.

“Locul de picnic are o suprafață de peste 4.000 de metri pătrați și este situat pe malul lacului Ciuperca din oraș, în apropierea bazinului de înot. Acesta este realizat în totalitate din module de paleți din lemn, beneficiază de un sistem de colectare separată a deșeurilor și va putea fi folosit inclusiv pentru orele de educație ecologică ale elevilor din județ” se menționează în comunicatul Eco-Rom Ambalaje, cea care a contribuit la realizarea pacului.

Pallet Picnic Park 2“Spațiul ecologic pentru picnic, în valoare de 15.000 de euro, a fost oferit Municipiului Tulcea ca urmare a câștigării titlului de “Orașul Reciclării”, în competiția cu același nume organizată de Eco-Rom Ambalaje în perioada 1 septembrie 2012-28 februarie 2013. La competiție au participat 20 de municipiii din întreaga țară, care s-au întrecut în performanța serviciilor locale de colectare separată a deșeurilor de ambalaje” se mai spune în comunicat.

Loading

Comments

comments