La 16 ani de la scandalul Clinton-Lewinsky un tabloid american reînvie poveste făcând publică o înregistrare audio

Bill Clinton si Monica Lewinsky

Bill Clinton si Monica Lewinsky

Tabloidul american The National Enquierer a făcut public, astăzi, un mesaj înregistrat al Monicăi Lewinsky adresat fostului președinte Bill Clinton, de pe vremea scandalului aventurii lor amoroase.

În înregistrare, care a fost făcută în noiembrie 1997, Monica Lewinsky încearcă să îl convingă pe Clinton să accepte o întâlnire cu ea.

Înregistrarea, care a fost făcută publică de către tabloidul american The National Enquirer, vine într-un moment interesant în condițiile în care Hillary Clinton, soția fostului președinte, este considerată cel mai important candidat pentru alegerile prezidențiale din 2016.

În înregistrare Lewinsky încearcă să organizeze o întâlnire clandestină cu Bill Clinton și afirmă că “nu poți să mă ignori pentru că sunt prea draguță și adorabilă”.

Înregistrarea făcută în urmă cu 16 ani s-a crezut că a fost distrusă împreună cu alte dovezi dar se pare că The National Enquierer a pus mâna pe acestea și promite că va mai publica și alte detalii “mult mai picante” legate de scandalul Clinton-Lewinsky.

Aparent persoana care a făcut această copie a înregistrării făcea parte din personalul angajat de familia Lewinsky pentru menaj.

Click aici pentru înregistrare.

Loading

Comments

comments