VIDEO. Julio Iglesias a plecat cu aur și diamante din Târgu Mureș

Imagine: zi-de-zi.ro

Imagine: zi-de-zi.ro

Aproximativ 20.000 de persoane au asistat, luni seară, la concertul cunoscutului cântăreț spaniol Julio Iglesias, cu intrare liberă, în Piața Victoriei, din Târgu Mureș, artistul primind, din partea municipalității, “Medalia de Aur a Artelor Transilvane”, realizată din aur placat cu diamante, informează Mediafax.

Spectatorii au umplut piața, dar și balcoanele din centrul Târgu Mureșului, cântând și dansând alături de îndrăgitul cântăreț, de grupul vocal al acestuia și de dansatorii din echipa lui, timp de o oră și jumătate, piese precum “La Carretera”, “Si Tu Te Vas”, dar și “Careless Whispear” și “Can’t Help Falling in Love”.

În deschiderea spectacolului, artistul a primit din partea consilierului Claudiu Maior, în numele municipalității, “Medalia de Aur a Artelor Transilvane” – realizată din aur placat cu diamante. Până acum, cu “Medalia de aur a Artelor Transilvane” au mai fost recompensați artiștii Richard Clayderman, Gheorghe Zamfir, fostul solist al trupei Smokie, Chris Norman, și Radu Beligan, care au susținut, de asemenea, spectacole în Târgu Mureș, în anii precedenți.

Concertul susținut de Julio Iglesias la Târgu Mureș, primul concert cu intrare liberă din România al cântărețului, a fost inclus în cadrul Festivalului Vinului (26-28 octombrie), în cadrul căruia au mai evoluat Cargo, Voltaj și Connect-R.

Loading

Comments

comments