Ion Țiriac și o bancă au donat câte un avion turbojet, pentru misiuni umanitare

Ion Țiriac și o bancă au donat Inspectoratului General de Aviație câte un avion turbojet, pentru misiuni umanitare în situații de urgență, informează Mediafax.

“Astăzi, cineva a hotărât să facă un gest onorabil și să doneze un mijloc de transport deosebit, un avion turbojet care va fi donat Inspectoratului General de Aviație. Domnul ministru Arafat, împreună cu Inspectoratul General de Aviație, după ce întocmiți documentele, vă rog să faceți public acest lucru, pentru că acest gest va salva în viitor foarte multe vieți”, i-a spus vicepremierul Liviu Dragnea secretarului de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat, în cadrul comandamentului organizat luni seara, la sediul guvernului.

Ulterior, la finalul reuniunii, Dragnea a precizat pentru jurnaliști că este vorba, de fapt, de două avioane turbojet care au fost donate statului de către o persoană fizică și, respectiv, o bancă, fără nicio legătură între acestea.

La insistențele presei, Dragnea a confirmat că persoana care a donat unul dintre cele două avioane este omul de afaceri Ion Țiriac.

Loading

Comments

comments