18 mii de vizitatori la Antipa în „Noaptea muzeelor 2014”

UPDATE duminică, 13.20

Aproape 18.000 de persoane au vizitat, sâmbătă spre duminică, Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa” din București cu ocazia Nopții Muzeelor. „Aproape 18 000 de prieteni dragi au sărbătorit alături de noi Noaptea Muzeelor! Vă mulțumim că ne-ați ales și în acest an!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a instituției.

 

Știrea inițială

Aflată la a zecea ediție, Noaptea Europeană a Muzeelor este sărbătorită în noaptea de 17 spre 18 mai de aproximativ 3.000 de instituții de pe întreg continentul, dar și de muzeele din România, care își așteaptă publicul până târziu în noapte la expoziții, concerte, spectacole, proiecții și ateliere interactive, informează Mediafax.

Noaptea Europeană a Muzeelor este un eveniment de succes inițiat de Ministerul Culturii și Comunicării din Franța și aflat deja la a zecea ediție. Evenimentul este patronat, în mod tradițional, de Consiliul Europei, de UNESCO și de Consiliul Internațional al Muzeelor (ICOM). Noaptea Europeană a Muzeelor este pandantul nocturn al Zilei Internaționale a Muzeelor, care are loc întotdeauna pe 18 mai.

Mai multe detalii puteți găsi pe www.noapteamuzeelor.ro.

Loading

Comments

comments