Felicitări Simona Halep! Campioana dăruiește pentru cauza Hospice Brașov

Foto: bucurestifm.ro

Foto: bucurestifm.ro

„Dacă aș fi Simona Halep, m-aș face voluntar la Hospice. Pentru câteva ore. Apoi, m-aș întoarce pe terenurile de tenis, aș câștiga turnee de Grand Slam, aș deveni numărul unu mondial. Și aș reveni la Hospice astfel laureată, pentru a fi și mai eficient alături de o cauză atât de… umană”, scriam la mijlocul lunii iulie, în deschiderea primului reportaj publicat după trei zile de voluntariat la Hospice Casa Speranței Brașov.

Spre onoarea ei, Simona Halep parcă mi-a auzit îndemnul și, iată, se implică activ în susținerea nobilei cauze a celor de la Hospice.

Simona Halep, ocupanta locului 3 în clasamentul WTA, a decis să susțină cauza Hospice Casa Speranței, oferind pentru licitația care va avea loc cu ocazia Balului Edelweiss o rachetă de tenis cu autograf și o oră din viața sa – un meci de tenis pe care campioana română îl va juca în împreună cu câștigătorul licitației, scrie Agerpres.

Balul Edelweiss, ajuns la cea de-a 14-a ediție, va avea loc în data de 15 noiembrie, ora 19,00, la Athenee Palace Hilton. Va fi o ediție specială, deoarece în luna septembrie a acestui an, Hospice Casa Speranței a inaugurat noul centru din București, unde anual vor fi îngrijiți peste 2000 de pacienți.

În cadrul evenimentului se vor licita și alte experiențe exclusiviste, precum cea a unei zile în California, la bordul unui avion de vânătoare ce va executa manevre tactice de luptă, se precizează într-un comunicat dat publicității joi.

Balul Edelweiss pentru Hospice Casa Speranței este cel mai longeviv bal caritabil din București. Prima ediție a avut loc în anul 2000, cu scopul de a susține serviciile gratuite de îngrijire paliativă oferite de această organizație non-profit copiilor și adulților cu boli incurabile, se mai precizează în comunicatul agenției de știri.

Loading

Comments

comments