EXCLUSIV. Edward Snowden: Am documente care atestă că Vaticanul încă este conexat cu familia Rothschild

Edward Snowden, informaticianul care a dezvăluit programul PRISM de interceptare globală a comunicațiilor de către SUA, s-a angajat în mai multe dispute prin ultimele mesaje postate pe rețeaua de socializare Twitter, arătând că este un om cu convingeri radicale, ale cărui nemulțumiri față de politica americană și internațională nu se rezumă la atentatul la viața privată.

Într-unul dintre aceste mesaje, Snowden le dă apă la moară conspiraționiștilor care susțin că planeta este condusă de bancherii evrei, în conexiune cu Vaticanul.

„Pope John Paul II OPENLY ADMITTED the Roman Catholic Church is still tied to the Rothschilds. I have the secret-government documents!” spune Snowden. Adică: „Papa Ioan Paul al II-lea a admis, deschis, că Biserica Romano Catolică este încă în strânsă legătură cu familia Rothschild. Am documentele guvernamentale secrete care probează acest lucru!”

Despre familia Rothschild circulă multe teorii conspiraționiste. Este și firesc, întrucât membrii acestei familii sunt descendenții celei mai bogate și vechi dinastii de bancheri evrei din lume, ale cărei rădăcini sunt documentate până în secolul al XVI-lea. După unele surse, familia deține, în prezent, mai mult de jumătate din averea planetei, deși în topul Forbes al miliardarilor planetei, cel mai sus este poziționat Nathaniel Rothschild, abia pe locul 1153.

Cert este că un străbunic al lui Nathaniel, Nathan Mayer Rothschild a finanțat Prusia și Anglia în timpul războiului cu Franța lui Napoleon. Aflat la Londra, Nathan a aflat cu o zi înaintea tuturor rezultatul bătăliei de la Waterloo, ceea ce i-a permis să obțină un profit imens prin speculații bursiere. În plus, membrii familiei au devenit favoriți ai curților regale, fiind cadorisiți cu titluri nobiliare. Averile caselor regale și chiar și a Vaticanului au intrat în administrarea bancherilor Rothschild.

Într-un alte mesaj, Snowden condamnă Vaticanul pentru susținerea arătată guvernărilor „criminale” a doi președinți americani: „În pofida celor susținute de Vatican și de Club 700 (un post de televiziune religios american – n.r.), în ochii Lui Cristos Jimmy Carter și George Bush ar fi meritat să moară așa cum a murit Saddam Hussein”.

În fine, un mesaj care, asemenea amenințării de acum două zile la adresa urmăritorilor săi de la NSA, pare să fie creația unei minți nu foarte limpezi, ca să folosim un eufemism: „Dacă Statele Unite nu se vor supune lui Dumnezeu ACUM, demonii nord-coreeni și iranieni vor fi trimiși de Dumnezeu pentru a distruge armele nucleare americane în silozurile lor”.

Loading

Comments

comments