Cum va arăta cel mai mare Mall al lumii, cu 50.000 de locuri de parcare. GALERIE FOTO

Foto: WAM

Foto: WAM

Foto: WAM

Foto: WAM

Foto: WAM

Foto: WAM

Foto: WAM

Foto: WAM

Foto: WAM

Foto: WAM

Șeicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum, prim-ministru și vicepreședinte al Emiratelor Arabe Unite și primar al metropolei Dubai, a lansat, sâmbătă, lucrările la Mall of the World, primul oraș-mall al lumii, cu temperatură permanent controlată, informează agenția de presă WAM.

Mall of the World va ocupa o suprafață de aproape 4,5 milioane de metri pătrați cu acoperiș de sticlă retractabil și o promenadă de 7 kilometri. Așa cum o spune și denumirea sa, va conține exclusiv facilități pentru cumpărături, petrecere a timpului liber și conexe, inclusiv cel mai mai mare parc de distracții acoperit din lume. 20.000 de camere de hotel de diverse categorii vor fi disponibile, dar nu și suficiente, dacă planurile constructorilor (Dubai Holding) de a atrage 180 de milioane de turiști, anual, se vor materializa.

Mall of the World nu va avea artere de circulație, deplasarea în interior fiind pedestră sau cu tramvaie electrice. În schimb, va fi amenajată o parcare subterană cu 50.000 de locuri (!), pentru cei care se vor deplasa acolo cu mașinile proprii sau închiriate.

Loading

Comments

comments