(P) Cum să reduci consumul de combustibil și emisiile poluante

pompa motorinaÎn această epocă în care toată lumea aleargă să facă economii iar protejarea mediului a devenit o preocupare globală au fost puse la punct metode și tehnologii prin care pot fi satisfăcute cele două cerințe.

O companie belgiană a creat aditivul Greener Saving cu ajutorul căruia economisirea motorinei și limitarea poluării au devenit realitate.

Aditivul Greener Saving poate readuce consumul de combustibil de până la 10% pentru motoarele diesel (economia de 7% este garantată), emisiile poluante sunt reduse iar uzura motorului scade considerabil.

Companii de transport rutier dar și mai multe vapoare din Europa utilizează acest aditiv de mai mulți ani cu rezultate excelente iar peste ocean NASA folosește de asemeni Greener Saving.

Greener logoDe pildă pentru un TIR care consumă 25l de motorină la 100 km dacă este folosit aditivul, cantitatea de combustibil consumat va scădea la 22,50/100 km (la 60l de motorină trebuie adăugați 20ml de aditiv Greener Saving care costă 1,89E).

Pentru mai multe amănunte tehnice click AICI  iar pentru prețuri și condiții de livrare puteți contacta unicul importator și distribuitor din România MOMAS Impex SRL, tel: 0729/091.885.

Loading

Comments

comments