VIDEO. Cu Cv-ul pe Youtube

William Sjögren, un dansator de salsa pasionat care trăiește în Stockholm, a folosit o abordare neconvențională când a aplicat pentru o slujbă în comunicații anul trecut, prin crearea unui video personal cu el și cu partenera sa dansând, potrivit BBC News.

El a lipit pe spatele său și al partenerei coli de hârtie cu informațiile sale de contact. Sjögren știa că nu orice manager ar fi gata să-l angajeze doar cu această abordare, astfel încât, împreună cu videoclipul, care a fost publicat inițial pe video-sharing site-ului Vimeo, a  inclus o legătură pentru descărcarea Cv-ului său în format PDF.

În timp ce abordarea lui Sjögren este neconvențională, aceasta este o parte a unei tendințe în creștere care implică integrarea aplicațiilor multimedia într-un CV în vânarea unui loc de muncă.

Nu există nicio îndoială că CV-urile au evoluat. Dar cât de departe ar trebui să se meargă în această direcție este întrebarea? Nu toți experții în carieră sunt îndrăgostiți de noua tendință spre multimedia.

Unii experți susțin că aplicațiile multimedia pot fi în cel mai fericit caz complementare documentului clasic cu excepția unor profesii foarte specifice. Alți experți susțin varianta CV-ului pe rețele de socializare precum Facebook,  XING, Twitter, LinkedIn, Google+.

 

Autor: George SPIRIDON

 

Loading

Comments

comments