Cristian Pîrvulescu nu mai este președintele Asociației Pro Democrația

Cristian Pirvulescu

Cristian Pirvulescu

În perioada 20-22 septembrie 2013 s-a desfășurat Adunarea Generala a Asociației Pro Democrația (APD) iar cu această ocazie au avut loc alegerile pentru noua conducere, se spune într-un comunicat remis redacției.

Noua componență a Consiliului de Conducere al Asociației Pro Democratia pentru mandatul 2013-2015, se prezintă astfel: Marian Ioan Tata – Președinte și vicepreședinții: Viviana Anghel, Mariana Batca, Vasile Chiru, Cristian Savin, Adrian Simon si Gheorghe Tiber.

Noul presedinte al Asociatiei Pro Democratia, domnul Marian Ioan Tata a declarat: „În mod vizibil, dupa ani de letargie, participarea civica a căpătat noi dimensuni și cetățenii caută din nou să fie implicați în deciziile și politicile publice care îi afectează. Opinia publică este astăzi mai preocupată ca niciodată de transparența actului politic și de controlul civic asupra instituțiilor publice. Asociația noastră va fi în continuare un bun „câine de pază’’ al democrației, dar și un catalizator al noilor forme de manifestare ale societății civile, provocând schimbări pozitive vizibile, în societatea noastră”.

Cristian Pîrvulescu, Președinte de Onoare al Asociaței a declarat: „Dupa 14 ani la conducerea Asociației am considerat că a venit momenul unei tranziții către o nouă generație de lideri. Ca Președinte de Onoare voi continua, alături de colegii mei, să militez pentru dezvoltarea democrației participative”.

Loading

Comments

comments