Crin Antonescu: Cred că proiectul Roșia Montană nu poate fi susținut

Crin Antonescu

Crin Antonescu Foto: Oana Pavelescu/Select News

UPDATE: Victor Ponta cere respingerea „urgentă” în Parlament a proiectului de lege privind avizarea mineritului cu cianuri la Roșia Montană. Premierul a declarat, luni, că soluția pentru proiectul Roșia Montană este respingerea în regim de urgență a acestuia la Senat, apoi și la Cameră, adăugând: „Și cu asta, basta!”. (Mediafax)

 

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, într-o conferință de presă, că proiectul Roșia Montană nu poate fi susținut și a precizat că face afirmația în nume strict personal.

”Doresc să fac o declarație în nume personal (…), nu afectează nici Senatul și nici Partidul Național Liberal. Astăzi, deși discuțiile din Parlament nici nu au început, am un punct de vedere ferm și definitiv conturat în legătură cu proiectul Roșia Montană: cred că proiectul nu poate fi susținut. Proiectul fie ar trebui retras (…), fie trebuie respins. Am ajuns la această concluzie nu din motive tehnice, ci pentru că există consecințe și realități majore care în acest moment împiedică aprobarea acestui proiect”, a argumentat liderul PNL. (Agerpres)

Loading

Comments

comments