Contractul cu Bechtel a fost desecretizat

Foto: Oana Pavelescu

Foto: Oana Pavelescu

Ordinul de desecretizare a contractului încheiat de autoritățile române cu compania americană Bechtel a fost publicat în Monitorul Oficial, iar cele câteva mii de pagini ale documentului ar putea fi publicate pe site-ul Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură și Investiții Străine (DPIIS) până la sfârșitul lunii iulie, a declarat, luni, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură și Investiții Străine, Dan Șova.

“Contractul cu Bechtel s-a desecretizat. Acum zece zile s-a publicat în Monitorul Oficial ordinul de desecretizare. Acum se fac scan-uri după documente. Sunt câteva mii de pagini și vor fi puse pe site-ul DPIIS. Nu știu când va avea loc, dar mai repede de 30 iulie”, a spus Șova.

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură și Investiții Străine, Dan Șova, a participat, luni, la seminarul ”Consultarea autorităților publice locale pe tema proiectului de lege privind parteneriatul public-privat’.

Evenimentul a avut ca scop promovarea mecanismului economic al parteneriatului public-privat, oferind participanților o platformă de comunicare și schimb de informații de specialitate cu privire la avantajele și riscurile financiare în proiectele de parteneriat public-privat, prezentarea proiectelor de investiții derulate prin PPP și a oportunităților parteneriatului public-privat.

La consultare au fost prezenți reprezentanți ai administrației publice locale.

Loading

Comments

comments