Circulația tramvaielor pe Șoseaua Mihai Bravu direcția Dristor – Obor se va suspenda de luni

Lucrările la Pasajul Muncii se reiau, astfel că, de luni, de la ora 5.00, circulația în pasaj se va desfășura pe câte o bandă pe sens, iar circulația tramvaielor pe Șoseaua Mihai Bravu pe direcția Dristor – Obor se va suspenda, informează Primăria Municipiului București (PMB), citată de Mediafax.

Lucrările care se vor desfășura la Pasajul Muncii constau în: consolidarea structurii de rezistentă a podului, refacerea hidroizolației, lucrări de arhitectură dar și modernizarea liniei de tramvai și a carosabilului de deasupra pasajului.

Pentru preluarea fluxului de călători de pe tronsonul Calea Dudești – Piața Iancului, RATB va prelungi traseul liniei de autobuze 634, de la intersecția Șos. Mihai Bravu/ Str. Babă Novac pe Șos. Mihai Bravu până la Bucur Obor. Autobuzele vor opri pe Șos. Mihai Bravu comun cu liniile 135, 311, 330, 335 și vor purta inscripția de traseu: “Linia 634: Romprim – Șos. Mihai Bravu – Piața Obor”. Abonamentele eliberate pe linia 1 vor fi valabile și pe linia navetă 634, pe tronsonul cuprins între Piață Obor și Calea Vitan.

Loading

Comments

comments