Circulația în Piața Victoriei va fi restricționată joi, în urma mitingului de protest al ceferiștilor

Conform Brigăzii Rutiere, joi, în intervalul 11:00 – 11:45, va avea loc un marș al sindicaliștilor de la CFR, pe traseul sediul Ministerul Transporturilor (Parcul Gării de Nord) – str. Gara de Nord – breteaua de legătură dintre str. Gării de Nord și Calea Griviței – Calea Griviței – str. Polizu – str. Buzești – Piața Victoriei, deplasarea urmând să se facă pe banda I și pe banda II de circulație.

Ulterior, între 11:45 și 12:15, în Piața Victoriei, va avea loc un miting, în spațiul delimitat de bd. Aviatorilor, șos. Kiseleff și breteaua aflată în prelungirea bd. Iancu de Hunedoara.

Pe timpul protestului, circulația rutieră va fi resistematizată în Piața Victoriei, prin asigurarea circulației în două sensuri pe bd. Aviatorilor către Calea Victoriei și bd. Lascăr Catargiu.

Peste 5.000 de sindicaliști de la CFR vor protesta joi, în Capitală, printr-o acțiune care va începe în fața Ministerului Transporturilor și va continua cu un marș până la sediul Guvernului, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, președintele Federației Mecanicilor de Locomotivă, Iulian Măntescu.

Loading

Comments

comments