CFR călători oferă reduceri de până la 25% pentru biletele cumpărate în avans

Cei care optează pentru cumpărarea în avans a biletelor de tren pot obține reduceri cuprinse între 10% și 25% din prețul total, începând de marți, a anunțat CFR Călători.

Astfel, la achiziționarea biletului înainte cu o perioadă cuprinsă între 21 și 30 de zile, față de ziua efectuării călătoriei, reducerea este 25%, în timp ce pentru un interval de 11-20 de zile, discountul este de 18% iar la cumpărarea biletului cu minimum șase zile și maximum zece zile înainte de plecare, reducerea va fi de 10%.

‘Procentul de reducere se acordă pentru biletul cu preț întreg și pentru biletul de copil, și se aplică la prețul biletului de călătorie și la suplimentul de tren, în funcție de perioada de anticipație a procurării biletului. Tariful de rezervare a locului și tariful de supliment de pat/cușetă se achită integral’, precizează CFR Călători.

Potrivit sursei citate, prin serviciul Cumpără Bilete CFR online, la reducerea de 10%-25% oferită la cumpărarea cu anticipație, se adaugă un discount de 5%.

În plus, avantajul celor care folosesc această aplicație, este că nu au nevoie decât de o conexiune la internet, fără să fie necesară printarea biletului, iar identificarea în tren are loc pe baza unui act de identitate, a ID-ului de bilet primit în varianta electronică pe e-mail și a cardului.

Loading

Comments

comments