Cea mai bună ofertă e „ascunsă” de Orange. Câștigul e de aproape 400 de euro!

Cea mai bună ofertă la achiziția unui telefon mobil cu abonament se găsește la Orange. Se găsește… dacă știi să o cauți, fiindcă nu este promovată deloc. E vorba de oferta pentru modelul Lenovo Moto Z (cel mai subțire smartphone din lume, de 5,2 mm). Acesta are un preț de vânzare standard de 525 de euro (aproximativ 2.365 de lei), dar se poate achiziționa cu 165 euro la pachet cu abonamentul Orange Me 43 (42,99 euro).

În sine, oferta e bună, comparabilă cu cea pentru alte telefoane de top, de ultimă generație. Însă, ceea ce afli doar dacă treci de pagina de prezentare și intri în cea de achiziție, este că, la pachet cu telefonul primești, gratuit, cel mai scump accesoriu disponibil pentru acesta, respectiv un pico-proiector Projector Moto Z, al cărui preț standard este de 385,58 euro (1.735 lei)!

Actualmente, Orange promovează, intensiv, modelul G6 de la LG. Acesta are un preț standard de 719 euro (3.235 lei), dar se poate precomanda la prețul de 199 de euro cu același abonament Me 43, ceea ce înseamnă că, plătind doar 34 de euro în plus, achiziționezi un telefon cu 194 de euro mai valoros, deci aparent „câștigi” 160 de euro. În plus, oferta include (cu titlu gratuit) încă un telefon LG, respectiv modelul K8 2017, a cărui valoare este de 133 de euro (600 de lei – preț de vânzare eMag; nu se găsește actualmente în oferta Orange). În total, un „avantaj client” de 293 de euro, dar net inferior celui de 385,58 euro obținut achiziționând Lenovo Moto Z.

Notă: acesta este un articol strict informativ, bazat pe date reale, verificabile; nu există niciun contract de promovare între sussemnatul și Orange, Lenovo, LG, altă companie de telefonie mobilă sau producător de telefoane.

 

Actualizare: Orange a scos proiectorul din oferta pentru Moto Z, la câteva zile de la publicarea acestui articol.

Loading

Comments

comments