Cătanele americane din bazele militare se vor apuca serios de tricotat

Tricotatul poate ajuta la reducerea stresului

Tricotatul poate ajuta la reducerea stresului

Soldații americani disperați să cumpere reviste pentru adulți nu vor mai găsi respectivele publicații în bazele militare americane, relatează Wall Street Journal.

Army and Air Force Exchange Service (AAFES) au renunțat că nu mai distribuie Playboy, Penthouse și American Curves. Magazinele din bazele militare nu vor mai vinde 48 de titluri pintre care și revistele sus-amintite.

Revistele pentru adulți fac parte din lista de 891 de titluri pe care armata și forțele aeriene americane le comercializau prin intermediul magazinelor din cadrul bazelor militare în 1155 de baze militare dintre care 8 în Irak și 34 în Afganistan. Printre publicațiile la care s-a renunțat mai figurează Arabian Horse World, Chess Life și Good Old Boat.

“Aceasta a fost o decizie pur de afaceri din partea noastră” a declarat Chris Ward, purtătorul de cuvânt al AAFES.

Piața revistelor ameicane a scăzut cu 8,2% în a doua jumătate a anului 2012 iar vânzările către Forțele Armate și Aeriene a scăzut cu 18% din 2011 până în 2012, conform cifelor AAFES.

Titluri precum Palyboy dau mai multe bătăi de cap decât alte publicații din cauza costurilor suplimentare legate de transport și manipulare la care se adaugă monitorizarea continuă a acestora în sensul că revistele respective nu tebuie să părăsească perimetrul bazelor militare americane.
În schimb revista People, numărul 1 în vânzările din bazele militare, va ramâne pe lista titlurilor care vor fi comercializate în continuare, la care se adaugă și Knitting Today (Tricotatul Azi).

Loading

Comments

comments